Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Maatregelen omtrent Corona

Gepubliceerd op: 17/3/2020
Het Coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Bij Oldenboom is de gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom passen we onze werkwijze aan naar de richtlijnen van het RIVM om besmetting met en verspreiding van Corona zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast doen wij er alles aan om onze bedrijfsprocessen te borgen. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties die nodig zijn. Lees snel verder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Aangepaste bezetting
We hebben onze medewerkers gevraagd zoveel als mogelijk vanuit huis te werken en zich te houden aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Met een kleine bezetting doen we ons uiterste best om de impact voor onze klanten en leveranciers zo klein mogelijk te houden. 
Onze productie- en logistiek medewerkers zijn aanwezig en werken met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen. 
Onze buitendienst is gevraagd om geen bezoeken af te leggen en afspraken op een later tijdstip weer te plannen. 

Bereikbaarheid
Telefonisch blijven we goed bereikbaar. Mochten we een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen we op uw begrip. 
Het afhalen van orders is mogelijk met inachtneming van de hieronder genoemde maatregelen ter plaatse. 
Maatregelen op locatie
Gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM gelden vanaf maandag 16 maart de volgende maatregelen op onze locaties.  

  • Aangescherpte hygiënische maatregelen: er is extra aandacht voor schoonmaak, ontsmettingsdoekjes en handgel is op meerdere punten in het bedrijf aanwezig.
  • Bezoekersregistratieformulieren liggen bij de entree om bezoekers te registreren.
  • De gastvrijheid die we graag aan een ieder bieden kunnen wij helaas niet handhaven. Fysiek contact wordt vermeden; we houden 1,5 meter afstand van elkaar. 
  • Wij vragen chauffeurs geen gebruik meer te maken van onze toiletten en kantinefaciliteiten. Een mobiel toilet is aanwezig op het terrein voor bezoekers aan Oldenboom. 


Bevoorrading en levering

Ons voorraadniveau is goed op orde. Door continuering van de aanlevering van materialen blijven onze voorraden op peil.  Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om dit zo te houden, zodat leveringen van bestellingen op vertrouwde manier kunnen blijven plaatsvinden.

Wij vragen uw begrip in deze situatie. We wensen u veel sterkte in deze periode en hopen elkaar spoedig weer in goede gezondheid te ontmoeten. 

Met vriendelijke groeten,

Het team van Oldenboom

 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.