Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Het juiste plaatmateriaal op maat

Oldenboom is specialist op het gebied van plaatmateriaal. We adviseren je, op basis van duurzaamheids- of gebruiksklasse, over de toepassing, bewerking en afwerking. We leveren verschillende soorten en zetten onze kennis breed in. Gezamenlijk stellen we het juiste pakket van producten samen en maken we de plaat op de gewenste maat.

Multiplex

Multiplex is veelzijdig toepasbaar in de schil van een gebouw. Daarom levert Oldenboom de meest uiteenlopende soorten met diverse kwaliteiten. Onze specialisten zullen je adviseren welk multiplex geschikt is voor welke toepassing. En vergeet niet te vragen naar de verwerkingsvoorschriften en afwerkingsrichtlijnen voor een goed resultaat.

Lees meer over onze soorten triplex:

Okoumé B/BB, KOMO B, 2-Z wit gegrond
Constructieplaat

Constructieplaat

Oldenboom heeft een uitgebreid assortiment van houten constructieplaten met diverse aansluitingen, afmetingen en diktematen. Een goede stabiliteit, sterkte en vlakte van het plaatmateriaal zijn gewaarborgd. Onze constructieplaten zijn zowel binnen als aan de buitenzijde van een gebouw te gebruiken. De platen zijn uitgevoerd in rechte kanten of met tong en groef. We besteden steeds meer aandacht aan biobased constructieplaten.

Lees meer over de constructieplaten in ons assortiment:

MDF en houtvezelplaat

MDF is een vezelplaat opgebouwd uit fijne houtvezels en geschikt voor diverse toepassingen in de schil van het gebouw. Naast de in de handel gangbare MDF producten, leveren we superieure vezelplaten; vochtbestendig, met consistente kwaliteit, voor specialistische toepassingen.     

Lees meer over onze MDF-houtvezelplaten uit ons assortiment:

Agepan DWD black 13056
Spaanplaat P5

Spaanplaat

Spaanplaat leveren we in elke gewenste dikte en afmeting, geschuurd of ongeschuurd en in diverse kwaliteiten (variërend van P1 tot en met P5) en uitvoeringen. Zowel met rechte kanten als met tong en groef. Constructieve en niet-constructieve platen voor een droog en of vochtig binnenklimaat.

Lees meer over ons assortiment spaanplaten:

Gemodificeerde platen

Het duurzame karakter van Oldenboom zien we sterk terug in twee soorten innovatieve gemodificeerde platen uit ons assortiment van Medite en Resysta.

De Medite Tricoya Extreme is een extreem duurzaam MDF, verduurzaamd via een chemische verandering van de celstructuur in het hout, waardoor deze MDF plaat buiten kan worden toegepast of in extreem vochtige binnenruimten. Het UPB Board van Resysta, gemaakt van biologisch restafval, is zeer bestendig tegen buiteninvloeden zoals vocht & UV-licht.

Lees meer over ons assortiment gemodificeerde platen:

Medite Tricoya Extreme
Heb je vragen over onze plaatmaterialen?

Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag!

Contact