Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Vuren

Oldenboom levert een grote hoeveelheid kwalitatief vurenhout in diverse afmetingen. Ingekocht volgens de geldige kwaliteitssorteringen in de landen van herkomst, voornamelijk Scandinavië, Baltische Staten en Duitsland. En aantoonbaar afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zodoende zijn onze klanten in de bouw en prefab houtindustrie verzekerd van verantwoord en goed vurenhout voor constructieve toepassingen, zoals kap- en wandconstructies, kozijnen, stijl- en regelwerk etc. Ons vurenhout is veelal direct uit voorraad leverbaar.

Omschrijving

Vuren ruw en geschaafd

Op zoek naar ruw of geschaafd vurenhout? Wij kunnen een grote diversiteit aan kopmaten en lengtes uit voorraad leveren.

Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen we het vurenhout schaven naar de specifieke wens van de klant. Er zijn diverse schaafbewerkingen mogelijk voor het maatwerk passend in jouw bouwproject.

Vuren SLS

We bieden een breed pakket aan vuren SLS (Scandinavian Lumber Standard). Dit doorgaans geschaafde vurenhout met vier afgeronde hoeken is zeer geschikt als constructiehout, voor in de bouw- en prefab industrie (houtskeletbouw). Niet alleen vanwege de hoge sterkte van Scandinavisch vurenhout, maar ook vanwege de gegarandeerde vaste diktemaat van 38 mm.

Oldenboom levert uit voorraad diverse breedtematen in de gewenste maatvoering voor de constructieve gebouwschil.

Vuren gevingerlast

Gevingerlast vuren komt veelal voor bij vurenhout langer dan 600cm. Het wordt vooral toegepast als sporenhout binnen de prefab dakenindustrie. De gewenste lengtes zijn meestal tussen de 630cm en 900 cm lang. Uiteraard kun je het gevingerlaste vurenhout bij ons op de exact gewenste lengtemaat verkrijgen. Heb je maatwerk nodig, wij denken graag met je mee!  

Eigenschappen

  • Gesorteerd naar kwaliteit voor de juiste toepassing
  • Voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen (CE)
  • Sterkteklasse C18 en C24
  • Vochtgehalte van maximaal 16% ±2%.
  • PEFC of FSC® gecertificeerd

Gerard Jonker

Heb je vragen over ons vurenhout?

Je kunt me gerust bellen. Ik help je graag!
Neem contact op