Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Compleet in houtskeletbouw

Als totaalleverancier in de houtskeletbouw is Oldenboom van A tot Z de constructieve partner die je zoekt. Dagelijks bewerken wij voor deze sector balk -en sporenhout, SLS vuren en plaatmateriaal voor dak-, wand, vloer- en gevelconstructie.

De houtskeletbouw heeft behoefte aan een strakke tijdsplanning, perfecte nauwkeurige maatvoering van de prefab houtelementen en een snel bouwproces. Met de ruime voorraden, de mogelijkheden van ons machinepark en een persoonlijke communicatie met korte lijnen, speelt Oldenboom hier optimaal op in.

Standaardisatie op maat

De elementen voor het houtskelet zijn meestal standaard qua maatvoering. Dat is van belang voor houtskeletbouwers om de productie vlot en efficiƫnt te laten verlopen. Oldenboom heeft haar bewerkingsproces zodanig ingericht om tegemoet te komen aan die standaardisatie. Ons machinepark is ingesteld op kleine en grote, repeterende series houtproducten. Maar ook afwijkende afmetingen worden met de grootste precisie bewerkt en geleverd.

Oldenboom kan de voorraden van de klant beheren en naar wens aanleveren. Hierdoor kan worden bespaard op kostbare opslagruimte.

Betrouwbare leverancier voor prefab bouw

Het productieproces van prefab bouwers van houten dak-, wand, vloer en gevelelementen en bergingen, schuurtjes of tuinhuisjes moet zo geruisloos mogelijk verlopen. Dan moet je kunnen rekenen op een betrouwbare houtleverancier. Kwaliteitsproducten die snel en volgens afspraak geleverd worden uit voorraad, op maat bewerkt voor de klant. Dit vormt voor ons het fundament waarop we met onze opdrachtgevers samenwerken.

Snel uit voorraad leverbaar voor modulaire unitbouw

Er worden steeds meer modulaire kantoor-units of stapelbare woonunits gerealiseerd met een tijdelijk of (semi-) permanent karakter. Dikwijls speelt hout in de constructie en schil een belangrijke rol. De unitbouw is voor Oldenboom een belangrijke sector. Zij moeten kunnen rekenen op een accurate bewerking van de houtelementen. Oldenboom is in staat om voor deze klanten een speciale voorraad aan te houden van op maat gemaakte profielen. Zodat onze klanten altijd tijdig over de producten kunnen beschikken.

Optimale keuzevrijheid voor chaletbouwers

Een kracht van Oldenboom is dat we in het vurenhout een enorme variatie aan maten en modellen uit voorraad kunnen leveren. Daarmee komen we tegemoet aan een belangrijke groep van onze klanten, de chaletbouwers. Want zij hechten waarde aan maatwerk en vormvrijheid. Om hun klanten het chalet van hun droom te bezorgen.

Contact

Wil jij een persoonlijk gesprek voeren met onze specialisten in de prefab bouw en houtskeletbouw? Dat kan. Zij zullen jou eerlijk en volledig adviseren over onze mogelijkheden.