Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Biobased folies en dichting

Folies en dichtingen voor gezond comfort

Niet te koud in de winter, niet te heet in de zomer en geen vocht en tocht in het gebouw. We willen ons comfortabel voelen in ons kantoor of woning zonder dat er kans is op condensatie in de constructie. Een goede isolatie en luchtdichting is van groot belang. Oldenboom biedt een uitgekiend assortiment bouwfolies en dichtingen die passen in een biobased constructie.

De producten van ProClima

Oldenboom levert lucht- en vochtdichtingsproducten van fabrikant ProClima. We adviseren je de best passende oplossingen om het gebouwklimaat te optimaliseren; dampregulerende en dampopen folies voor de binnen -en buitenzijde van een gebouw en kleefbanden, aansluitlijmen en een innovatieve luchtdichtingsspray om alle naden en kieren in de gevel- en dakelementen luchtdicht af te sluiten.

In de modulaire houtbouw is een goede bescherming tegen weersinvloeden tijdens de bouwfase essentieel. Voor architecten en bouwbedrijven is dit vaak een uitdaging. De volledig klevende luchtdichte en weerbestendige beschermfolie van ProClima is bij uitstek geschikt voor objecten waarbij de luchtkwaliteit een belangrijke rol speelt.

Eigenschappen/voordelen

  • Bescherming constructie en isolatie
  • Winddichting
  • Dampregulerende werking
  • Lucht- en winddichte afsluiting gevel en dakelementen

ELKA, PRO CLIMA EN GUTEX BUNDELEN KRACHTEN

In lijn met de stijgende vraag naar natuurlijke bouwmaterialen, bundelen onze leveranciers Elka, Pro Clima en Gutex hun krachten. Samen bieden ze een breed assortiment aan duurzame bouwmaterialen, waaronder isolatie, constructieplaten en folies.

Met deze samenwerking zetten de specialisten in duurzame oplossingen zich actief in om het gebruik van biobased materialen in de bouw te bevorderen. De materialen van Elka, Pro Clima en Gutex sluiten naadloos op elkaar aan en bieden concrete oplossingen voor een duurzame toekomst en gezond wonen en werken.

 

Halbe Vlietstra

Advies over folies en dichting

Wil je gezond en milieuvriendelijk bouwen met louter natuurlijke, biologische materialen? Laat je goed voorlichten. Samen met onze biobased specialist maak je de beste keuze voor jouw project.
Neem contact op