Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Wij 'staan' niet voor niets

Wij staan voor vriendelijkheid, integerheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid

Oldenboom is gespecialiseerd in de handel én bewerking van hout- en plaatsoorten en bouwmaterialen voor de houtbouw, aannemerij, prefab bouw en overige houtverwerkende industrieën. Dat is wat we doen. Maar wie zijn de mensen die bij Oldenboom werken? Wat zijn hun drijfveren? En hoe willen we graag met elkaar samenwerken?

] sinds 1907 [

Als wortels van een boom zijn onze grondwaarden verankerd in ons DNA

1. VRIENDELIJKE EN VAKKUNDIGE MEDEWERKERS

Onze klanten kennen Oldenboom als een vakkundige en toegankelijke partner waar men graag zaken mee doet. Er is onderling begrip voor elkaars belangen. En daarom zetten we voor elkaar graag een extra stapje. Alles in het belang om het bouwproject te laten slagen én een langdurig partnership.

2. INTEGER ZAKEN DOEN

We zijn volledig transparant in ons doen en laten. Je hebt inzicht in de weg die het hout van kap tot levering heeft afgelegd. We leveren alleen het beste hout uit duurzaam beheerde bossen dat legaal gekapt is. Daar mag je ons aan houden!

3. EERLIJK ADVIES

Klanten vragen Oldenboom om inhoudelijk advies over duurzaam bouwen met hout. En steeds vaker wordt er gevraagd naar de toepassing van natuurlijke materialen. Door onze jarenlange ervaring en ons ruime assortiment heeft Oldenboom een brede kennis van houtsoorten- en producten voor de bouw. En inmiddels reikt onze polsstok verder: we willen ook graag jouw specialist zijn in biobased bouwen.

4. REËLE, BETROUWBARE AFSPRAKEN

Je kunt op ons bouwen. Op het laatste moment toch nog iets aan de bestelling veranderen? Geen probleem, wij stellen ons flexibel op. Je krijgt het juiste product op de juiste plek op het juiste moment.

Waarom kiezen voor Oldenboom?

Waarom onze klanten kiezen voor Oldenboom? We vroegen het ze. Omdat we ons krachtig op willen stellen om de juiste oplossing te bieden voor de vraag van de klant. En omdat we veel waarde hechten aan een goede en langdurige samenwerking. 

  • Betrouwbare en snelle levering, bij voorkeur direct uit voorraad. 
  • Advisering en kennisdeling over bijvoorbeeld de toepassing van duurzame bouwmaterialen. 
  • Flexibele dienstverlening. Bijvoorbeeld snel een bestelling of order kunnen aanpassen als dat noodzakelijk is. 
  • Korte communicatielijnen met de vertrouwde medewerker van Oldenboom. 
  • Maatwerk leveren met speciale op maat gemaakte en bewerkte producten. Al dan niet klantspecifiek op voorraad gehouden.  
Onze stam is stevig verankerd, trek je aan ons op

We helpen je graag!

Neem contact op