Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Bouwproducten voor de gebouwschil

Naast houtproducten, plaatmateriaal en hoogwaardige isolatiematerialen levert Oldenboom aanverwante bouwproducten voor de gebouwschil. Ons assortiment varieert van producten voor de lucht -en winddichting  tot deuren, kozijnprofielen en dakramen. Wij zorgen ervoor dat je snel over de benodigde bouwmaterialen voor jouw bouwklus beschikt. Natuurlijk adviseren we je graag over producteigenschappen en toepassing.

FOLIES EN DICHTINGSMATERIAAL

Bij Oldenboom hechten we veel waarde aan de bescherming van constructies in aanbouw en een luchtdichte afwerking voor een hoogwaardig comfort in het gebouw. Daarom hebben we folies en dichtingsmaterialen in ons assortiment opgenomen die passen in de filosofie van het biobased bouwen. We leveren bijvoorbeeld de lucht- en vochtdichtingsproducten van fabrikant ProClima.

AFBOUWPLATEN

In ons assortiment vind je onder andere luchtzuiverende en vezel-versterkte gipskartonplaten van Siniat/Etex (LaDura Premium), Fermacell en houtvezelcementplaten. Deze milieu- en natuurvriendelijke (af)bouwplaten zijn in hoge mate vocht -en brandwerend. Zo leveren we onder meer de Pregyfeu brandwerende gipsvezelplaat uit de hoogste brandklasse A1. De houtvezelcementplaten zijn geschikt voor verwerking in de houtskeletbouw. Dit type plaat levert uitstekende akoestische prestaties en is weerbestendig.

ONTKOPPELINGSSTRIPS

Als ontkoppelingsstrip voor de houtskeletbouw adviseren wij de PhoneStrip van Wolf. Deze strip vermindert de overdracht via constructieve delen van lucht- en contactgeluid. De akoestische ontkoppelingsstrips zijn speciaal geschikt voor de verwerking op de bouwplaats. Alle zijkanten zijn met een speciale tape verzegeld, wat het indringen van vocht voorkomt, de stevigheid van de strip verhoogt en de randen luchtdicht afsluit.

De voordelen:

  1. Reductie van contactgeluid (Vloer - Wand)
  2. Eenvoudige verwerking
  3. Geen statische berekening nodig
  4. Toepasbaar bij verticale drukbelasting
  5. Eén product voor alle toepassingen (Houtbouw)

DEUREN, KOZIJNEN EN DAKRAMEN

Aannemers hebben via Oldenboom de keuze uit verschillende soorten houten binnen- en buitendeuren, diverse kozijnprofielen, dorpels (DTS), dakramen en vlieringtrappen. Deze hoogwaardige en duurzaam samengestelde producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als Svedex, Weekamp Deuren, Bruynzeel, Skantrae en Keylite.

DEURPANELEN

Voor de productie van deuren levert Oldenboom diverse materialen. Van Mill Panel hebben wij Aluplex en Alutherm in ons assortiment. Deurpanelen met massieve vulling, bestaande uit verlijmde schil -en snijfineren en een dampremmende aluminium laag (Aluplex). Licht in gewicht, flexibel inzetbaar, vormvast en met een hoge thermische isolatiewaarde. Verder levert Oldenboom plaatmaterialen van Medite Tricoya Extreme en multiplexen voor de productie van deurpanelen. De producten zijn stuk voor stuk toonbeelden van deurinnovatie en sluiten daarom goed aan bij het assortiment van Oldenboom.

LIJSTWERK

Voor de afwerking hebben we lijstwerk en profielen in diverse maten op voorraad van MDF, Meranti, Vuren en Western Red Cedar. Daarnaast leveren we standaard plinten, schroten, trappanelen van vuren of grenen en kop- en glaslatten.