Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Werken bij Oldenboom

Oldenboom is een familiebedrijf met een lange historie. Dat geeft een bepaald stamgevoel waar je houvast aan hebt als je bij ons werkt. Als werkgever hechten wij veel waarde aan onze grondwaarden die stevig met ons bedrijf zijn verankerd: vriendelijk & vakkundig, integer, eerlijk, reëel en betrouwbaar.

Openstaande vacatures

Er is momenteel één vacature:

Medewerker Verkoop & Advies Binnendienst (Doetinchem)

Open sollicitatie

Staat er geen (passende) vacature voor je tussen? We zijn altijd benieuwd naar jouw specialisme en interesse! Stuur ons een open sollicitatie.

Omarm jij onze stamboom?

Uiteraard waarderen we jouw vaardigheden, jouw persoonlijkheid en passie, maar we vinden het eveneens belangrijk dat jij onze waarden als vanzelfsprekend omarmt. Omarm jij onze ‘stamboom’? Dan beloven we jou een mooie baan en de kans om je verder te ontplooien. We zullen jou optimaal ondersteunen om je bij Oldenboom op je gemak te laten voelen.

Ga jij mee in onze groene strategie?

Onze medewerkers zijn belangrijk om onze doelen en strategie te realiseren. We willen als Oldenboom bijdragen aan een natuurvriendelijke en duurzame bouw. Daarom steken we veel tijd en energie in de vergroening van ons productassortiment, opleiding van onze medewerkers en kennisdeling van biobased bouwmaterialen -en methodes.

Wil jij meedoen met ons streven naar een vergroening van de (hout)bouw? Wees welkom in onze dynamische wereld!

Ontdek jouw mogelijkheden bij Oldenboom

Wil jij carrière maken bij Oldenboom? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een natuurlijk karakter, die net als wij een passie hebben voor hout en bouw. We hebben genoeg mogelijkheden om te ontdekken waar jouw talent binnen onze organisatie op een optimale manier kan worden ingezet.