Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Duurzaam bouwen? Natuurlijk Oldenboom

Hout is onze passie. Het materiaal heeft fantastische eigenschappen. Wij kunnen je er oneindig over adviseren en informeren. Het leveren en bewerken van hout en natuurlijke plaat- en isolatiematerialen voor een duurzame bouw… dat zit in ons DNA. We voelen ons verantwoordelijk voor een zo duurzaam en gezond mogelijke leefomgeving. Daarom juichen we de toepassing van meer hout in de bouw toe! Oldenboom wil graag met jou deze ontwikkeling verder stimuleren en bijdragen aan de vergroening van de bouwsector.

Ecologisch met biobased materialen

Door het gebruik van herbruikbare producten en grondstoffen werk je per definitie aan een duurzame, circulaire bouw. Ecologisch wordt het pas door te bouwen met hernieuwbare, biobased materialen. Natuurlijke materialen die relatief snel terug groeien, hergroeibaar zijn en die nu en in de verre toekomst beschikbaar blijven. Met hout als voornaamste voorbeeld. Bouwen gebaseerd op de natuur dus.

Wil jij meer weten over hoe je ecologisch, biobased kunt bouwen?

Assortiment biobased producten

Als verdeler in de professionele bouwmarkt heeft Oldenboom in de loop van de tijd haar assortiment met biobased bouwmaterialen uitgebreid. Naast hout en plaatmaterialen voor constructies en afbouw bieden we je onder meer isolatieproducten van natuurlijke materialen, zoals houtvezel en hennep.

Ons assortiment biobased materialen:

  • Hout uit duurzaam beheerde bossen
  • Natuurlijke plaatmaterialen
  • Ecologische isolatie
  • Innovatieve afdichtingssystemen
Neem contact op

We zijn graag jouw adviserend partner in het bouwproject als het gaat over de best passende materialen binnen het project en de mogelijkheden. Laat je informeren door onze specialisten.

Contact