Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
22-01-2024

Elka, Pro Clima en Gutex bundelen krachten

In lijn met de stijgende vraag naar natuurlijke bouwmaterialen, bundelen onze leveranciers Elka, Pro Clima en Gutex hun krachten. Samen bieden ze een breed assortiment aan duurzame bouwmaterialen, waaronder isolatie, constructieplaten en folies.

Met deze samenwerking zetten de specialisten in duurzame oplossingen zich actief in om het gebruik van biobased materialen in de bouw te bevorderen. De materialen van Elka, Pro Clima en Gutex sluiten naadloos op elkaar aan en bieden concrete oplossingen voor een duurzame toekomst en gezond wonen en werken.

Benieuwd naar de producten? Bekijk ze hier gebundeld in een handig overzicht. 

 

Elka is de ecologische pionier in gezaagd hout en plaatmaterialen. De ESB en ESB Plus zijn de eerste klimaat neutraal geproduceerde constructieplaten in de markt. Het unieke productieproces met eigen zagerij zorgt voor een minimale CO2 uitstoot.

Gutex, een expert in klimaatpositieve houtvezelisolatie voor gevels, daken en aanbouwen, biedt diverse vormen van houtvezelisolatie voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Pro Clima zorgt met effectieve luchtdichte en winddichte systemen voor een optimaal geïsoleerde gebouwschil. Dit resulteert in een aangenaam binnenklimaat en energiebesparing. Het assortiment omvat o.a. dakfolie, gevelfolie en bijbehorende tapes.