Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Nieuwe website gelanceerd

Gepubliceerd op: 19/12/2017
We zijn er - online - even tussenuit geweest. Maar dat wil niet zeggen dat we stilgezeten hebben. Op de achtergrond is er keihard gewerkt aan een nieuwe website. Een website die net zo vers is als de geur van een gloednieuw pak ruw hout dat een werkplaats binnengereden wordt.

Oldenboom is compleet in haar assortiment en dienstverlening. Van daaruit leveren wij ‘onze oplossingen’ binnen diverse branches. Voor verschillende vraagstukken, behoeften en wensen. Dit complete karakter en de kenmerkende Oldenboom-aanpak, vanuit de rijke historie van ons bedrijf, moesten hun weerklank krijgen op de nieuwe website.

We denken dat dit goed gelukt is en we zijn trots op het resultaat en zullen vanuit dit platform continu zorgen dat we datgene bieden wat u zoekt. We zorgen constant voor interessant nieuws en geven updates van opgeleverde projecten. Zo zijn we u ook online van dienst en is Oldenboom ook op dit vlak meer dan materiaal.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.