Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Partnerdag Oldenboom - donderdag 14 maart

Biobased Bouwen: wees voorbereid op de toekomst van ecologische bouw

Jouw opdrachtgevers en de overheid stimuleren biobased bouwen met natuurlijke materialen en hernieuwbare grondstoffen. En met goede reden. Deze bouwmethode vermindert verbruik van fossiele grondstoffen en resulteert in minder stikstof, meer CO2 opslag en een energiezuinigere toekomst.

Ben je bouwer en wil je omschakelen van traditionele materialen naar biobased? Wil je als professional meer weten over biobased isoleren? Dan is de Oldenboom Partnerdag jouw kans om van alles te leren over biobased isolatie en de toekomst van ecologische bouw te ontdekken.

Als partner van Oldenboom nodigen wij jou graag persoonlijk uit.

Na een korte kennismaking en rondleiding op onze vestiging in Doetinchem, gaan we de diepte in met presentaties, praktijkvoorbeelden en een materialenmarkt.

  • Onze collega Halbe Vlietstra, Bouwbioloog, deelt zijn kennis over de ontwikkelingen en voordelen van natuurlijke materialen: “Bouwen zoals de natuur”.
  • Sandra Nap, wegbereider in biobased bouwen, legt op de Partnerdag uit hoe het veranderen van materiaal een directe impact heeft op ons milieu en besparing van energie.
  • Praktijkervaringen en tips voor de overgang naar biobased isoleren krijg je te horen van Joost van der Waal, Ecologisch isoleerder.
  • Mike Koenen van Thermohouse Nijmegen laat zien hoe zij de focus leggen op ecologisch bouwen met het inblazen van biobased isolatiematerialen.
  • Presentaties van materialen worden gegeven door Joris van Os van Pro Clima lucht- en winddichting, Jo Maebe van Gutex houtvezelisolatie en onze eigen adviseurs.

De dag eindigen we met een netwerkborrel en hapjesbuffet, waarbij we onze ervaringen kunnen delen.

Het aantal plaatsen is ingevuld,

de inschrijving is gesloten. 

Wil je graag meer weten over ecologisch bouwen met biobased materialen? Laat het ons weten via biobased@oldenboom.nl. We nemen dan persoonlijk contact met je op.