Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Onze keurmerken

FSC® keurmerk
Het FSC®-keurmerk staat voor Forest Stewardship Council®. Dit keurmerk geeft aan dat al het hout herkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een degelijk beheerd bos, op grond van normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. 

PEFC keurmerk
Het onafhankelijk PEFC™-keurmerk zet zich wereldwijd in voor bevordering van duurzaam bosbeheer. Uiteindelijk moet het doel bereikt worden om alle bossen ter wereld op een duurzame manier te beheren.

KOMO-keurmerk
KOMO-keurmerk is hét keurmerk dat wordt gebruikt in de Nederlandse bouw en infra. Het keurmerk wordt beheerd door Stichting Bouwkwaliteit en bestaat al meer dan vijftig jaar. Een product (of proces) is KOMO-gecertifieerd als het voldoet aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de actuele kwaliteitseisen van de markt. 

CE-markering
De CE-markering staat voor Conformité Européenne, het betekent dat een product in overeenstemming is met de Europese regelgeving. Het keurmerk is op ontzettend veel producten terug te vinden en geeft aan dat het product volstaat aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte

FSC
PEFC
KOMO
CE