Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Resopal Traceless Premium nieuw bij Oldenboom

Gepubliceerd op: 25/3/2019
Nieuw binnen ons assortiment Resopal Traceless is Resopal Traceless Premium!

Resopal Traceless Premium bevat een selectie van 11 decors als HPL- en compactplaten. De decors zijn geschikt voor horizontale toepassingen die zwaar worden belast, zoals toonbanken, balies en werkbladen. Maar ook voor meubilair en toepassingen in de keuken. Traceless Premium is krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden decoratief plaatmateriaal. Dankzij anti-fingerprintcoating ontstaan bovendien geen vingersporen op het oppervlak.

Oldenboom, uw leverancier van Resopal

Als één van de grote HPL-producenten van Europa stelt Resopal hoge eisen aan decoratieve interieurproducten en daarom worden producten constant ontwikkeld. Eén van de unieke structuren is Resopal Traceless. Een zacht en warm oppervlak dat ideaal is voor diverse interieurtoepassingen, met hoge standaarden als het gaat om design. Door de veelzijdigheid van de collectie is Resopal favoriet bij veel architecten, interieurbouwers en industriële verwerkers. Als grootste voorraadhoudende dealer van Resopal HPL- en MFC-platen in Nederland, levert Oldenboom u naast de basiscollectie ook het nieuwe anti-fingerprint HPL van Resopal Traceless.

Voor elke interieurwens een oplossing

Het uitgebreide assortiment interieurproducten van Oldenboom biedt oplossingen voor elke interieurwens. Voor HPL, gemelamineerd spaanplaat, Solid surface en decoratief plaat- en dragermateriaal bent u bij Oldenboom aan het juiste adres. Door uitstekende samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers, zoals Resopal, hebben wij exclusieve collecties voor u kunnen samenstellen. Collecties met unieke kleurkoppelingen. Dankzij onze bewerkingsmogelijkheden kunnen wij uw specifieke wensen vervullen. We leveren veelal uit voorraad en kunnen dus snel aan uw vraag voldoen.

Contact met onze Resopal-specialist

Wilt u meer weten over producten en levering van Resopal? Neemt dan contact op met Werner Koolenbrander: bel 06 51 55 65 89 of mail naar w.koolenbrander@oldenboom.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.