Machinaal houtbewerker

Als machinaal houtbewerker houd jij je bezig met het instellen en bedienen van diverse machines voor het zagen en schaven van hout. Je bent van het begin tot het eind betrokken bij het proces: je zorgt voor een volledige en juiste verwerking van de orders, je controleert de opdrachten en meet het eindproduct na. Ben jij deze vakman of -vrouw met natuurlijk karakter? Dan zoeken wij jou.

Werk/denkniveau: VMBO/MBO
Standplaats: Harlingen (Friesland)
Benodigde werkervaring: 2 jaar
Uren per week: 40

Jouw kerntaken zijn:

  • Instellen en bedienen van gereedschap en houtbewerkingsmachines
  • Bewerken, schaven en zagen van hout
  • De werkplaats netjes en geordend houden

Wat vragen wij?

  • Je hebt VMBO/MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in productiewerk of machinale houtbewerking
  • Je bent fulltime - 40 uur per week – beschikbaar
  • Je hebt een flexibele instelling en weet van aanpakken
  • Je bent secuur en kunt zelfstandig werken
  • Je bent een sympathieke collega in ons topteam
Het contact met mijn collega’s is top! Ik werk altijd met veel plezier met ze.
Pieter

Wij zijn Oldenboom

Oldenboom is gespecialiseerd in de handel én bewerking van hout- en plaatsoorten voor de houtbouw, aannemerij, prefab bouw en overige houtverwerkende industrieën. We willen bijdragen aan een natuurvriendelijke en duurzame bouw met een assortiment hout -, plaat- en bouwmaterialen dat uitstekend in dat concept past. We steken veel tijd en energie in de vergroening van ons productassortiment, opleiding van onze medewerkers en kennisdeling van biobased bouwmaterialen -en methodes.

Onze mensen zijn belangrijk voor Oldenboom, door hen zijn we een sterk bedrijf met een goede verankering. Als werkgever hechten wij veel waarde aan onze grondwaarden, waar we sinds het begin van ons bestaan voor staan: vriendelijk & vakkundig, integer, eerlijk, reëel en betrouwbaar. Zo werken we samen met onze klanten eraan om ieder project tot een goed einde te brengen.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Oldenboom

Wij bieden je een leuke baan in een gedreven, klantgerichte organisatie met een no-nonsense cultuur. Je ontvangt een goed salaris en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. 

Solliciteren

Enthousiast geworden over de vacature? Sluit je aan bij onze stam! Solliciteer via onderstaande button. 

Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Jeroen Scholtens, vestigingsleider Oldenboom Meinesz, via telefoonnummer 0517-413741 of j.scholtens@oldenboom.nl.

Welkom

Enthousiast geworden over deze vacature? Sluit je aan bij onze stam!