Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Lunawood Urban Challenge: ontwerp mee!

Gepubliceerd op: 21/1/2021
Onze partner Lunawood bestaat dit jaar twintig jaar. Om daar in deze bijzondere tijd tóch een feestelijk tintje aan te geven, organiseren zij de Lunawood Urban Challenge. Een internationale ontwerpwedstrijd voor studenten in de richting van architecteur, interieur en landschapsarchitectuur. De uitdaging? Ontwerp een natuurlijke, maar toch moderne, omgeving voor stadsmensen door gebruik te maken van Lunawood Thermowood.

Natuurlijke stad 

Deelnemers kunnen hun fantasie de vrije loop laten om iets markants te ontwerpen, waarbij de natuur verbonden wordt met de stad. Hiermee wil Lunawood de aandacht vestigen op de mogelijkheden die Thermowood biedt voor het creëren van een gezondere, duurzamere omgeving.

Verbazingwekkende ontwerpen 

Dit is de tweede keer dat Lunawood met Lunawood Urban Challenge op zoek gaat naar innovatieve en duurzame ideeën. In 2019 gingen bijna negentig deelnemers de uitdaging aan en waren we getuige van verbazingwekkend mooie ontwerpen; van fantasierijke landschapsarchitectuur tot prachtige, natuurlijk vormgegeven gebouwen. 

Drie categorieën 

De nadruk van Lunawood Urban Challenge ligt op originaliteit, creativiteit en vormgeving. De wedstrijd is verdeeld in drie categorieën: 

• Architectuur
• Interieur 

• Landschapsarchitectuur

In elke categorie is een geldprijs te winnen van €5.000. Inschrijven kan hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.