Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Oldenboom in ontwikkeling

Gepubliceerd op: 26/11/2020
(This article is available in English below). We zijn als Oldenboom, met de vierde generatie aan het roer, sterk in ontwikkeling. De afgelopen tijd, waarin alles anders is, hebben we benut om kritisch naar onszelf te kijken. We hebben onze aandacht bij de kern gelegd: ons DNA. We bestaan als familiebedrijf 113 jaar en we doen met veel plezier wat we doen; hout en plaatmaterialen importeren, bewerken en verhandelen. We stellen ons altijd krachtig en flexibel op om aan de vraag van onze klanten te voldoen. We hebben het allemaal besproken en beschreven, om van daaruit onze bedrijfsstrategie aan te scherpen en onze dienstverlening en communicatie te verbeteren. Daar zult u voordeel van ervaren!

Aandacht voor onze kern

Onze kern begint al bij onze naam. Oldenboom is onze familienaam, bedrijfsnaam en merknaam. Én bij wat we doen, vanuit ons hart. We hebben nagedacht over onze toekomst en onze dienstverlening. Hierbij stellen we verschillende vragen:

  • Wat geeft ons bestaansrecht?
  • Wat leveren wij aan de sterk veranderende bouwwereld?
  • Waar ligt onze toegevoegde waarde voor een optimale dienstverlening? 

Vanuit die vragen zijn we samen met onze klanten en medewerkers op zoek gegaan naar de kracht van onze organisatie. En de ‘klik’ die zij hebben met Oldenboom. We hebben het besproken en beschreven. Van daaruit besloten we onze bedrijfsstrategie aan te scherpen, onze dienstverlening te optimaliseren en onze communicatie te verbeteren.  

Dit is een belangrijk moment in ons bestaan en dat willen we graag zichtbaar uitdragen. Daarom poetsen we in het nieuwe jaar onze huisstijl op en passen we onze communicatie-uitingen aan. Zo zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst. Een toekomst voor Oldenboom, die staat als een ‘olde boom’.

Oldenboom in progress

At Oldenboom, where the fourth generation is in charge, we know a thing or two about development. In recent times, when everything is different, we took the opportunity to take a critical look at ourselves. And we have focused on our core: our DNA. We have been a family business for 113 years and we love what we do: importing, processing and trading wood and sheet materials. We maintain a strong and flexible attitude to meet our customers’ demands. And, to sharpen our business strategy and improve our services and communication, we have discussed and outlined every single aspect of who we are. You will benefit from this!

Focusing on our core

Our core begins with our name. Oldenboom is the name of our family, business and brand. And it is central to what we do, from our heart. We have been considering our future and services, which involved asking several questions:

  • What is our common purpose?
  • What do we bring to the rapidly changing construction sector?
  • Where is our added value to provide the best possible service? 

Based on these questions, our customers and employees joined us on the search for our company’s strengths. And the connection that they have with Oldenboom. We discussed and described it. From there, we decided to streamline our business strategy, optimise our services and improve our communication.  

This is an important milestone in our existence and we would like to communicate that visibly. For that reason, in the new year we will be updating our corporate identity and adapting our communications. To prepare us for the future. “Oldenboom” is like an “old tree”, growing towards the future.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.