Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Gezonder binnenklimaat in woningen creëren

Gepubliceerd op: 17/2/2020
Lange tijd werden in de woningbouw chemische, uit olie gemaakte isolatiematerialen (glaswol, steenwol, PUR) toegepast. Materialen die een negatieve invloed op het binnenklimaat kunnen hebben. Je kunt er zelfs ziek van worden. Waarom worden er nauwelijks natuurlijke materialen zoals houtvezel gebruikt? Onze bouwbioloog Halbe Vlietstra geeft antwoord op deze vraag.

In een artikel van Zakenjournaal, platform van en voor bedrijvig Friesland, vertelt Halbe meer over de voordelen van duurzaam en gezond bouwen met natuurlijk materialen. Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.