Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Maak kennis met onze stagiair Gert-Jan

Gepubliceerd op: 21/11/2019
Hoi! Mijn naam is Gert-Jan Heinen, ik ben 21 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. De komende vijf maanden werk ik aan mijn afstudeeropdracht bij Oldenboom en krijg ik de kans om te laten zien dat ik uit het goede hout gesneden ben.
De opdracht bestaat uit een onderzoek en advies met betrekking tot de communicatie van Oldenboom gericht op haar klanten. Ik hoop Oldenboom te helpen met het bijschaven van de communicatiestrategie, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze van de bovenste plank is. 

Alles wat ik tijdens mijn opleiding, eerdere stage en minor Doelgroepenmarketing heb geleerd kan ik nu toepassen in dit afstudeerproject. Toch wel een moment waar je de hele opleiding naar uitkijkt. En ik voel me al erg welkom bij Oldenboom! Wie weet tot ziens!
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.