Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Nieuws van

Oldenboom

Het laatste Oldenboom nieuws

Eerste ecologische school De Verwondering Almere in aanbouw

Gepubliceerd op: 24/8/2020

De bouw van de eerste volledig ecologische school in Nederland, De Verwondering in Almere, zit vol in de uitvoering. Een mooi moment om dit bijzondere project waarvoor Oldenboom hout- en plaatmaterialen heeft mogen leveren, te delen met een reeks beelden.

Oldenboom feliciteert winnaars van de Hibertad Challenge 2020: ROC Friese Poort uit Leeuwarden

Gepubliceerd op: 13/7/2020

Bouwen met natuurlijke materialen, dat zit in onze genen. We streven naar een vergroening van de bouw en dus stimuleren wij ook graag de bouwers van de toekomst.

UPB® Boards Resysta: probeer het nu

Gepubliceerd op: 6/7/2020

UPB® Boards Resysta is nieuw in ons assortiment. Het duurzame en oersterke plaatmateriaal is gemaakt van biologisch restafval, dus zeer ecologisch verantwoord, en daarmee perfect voor de circulaire bouw.

Vakantiesluiting

Gepubliceerd op: 23/6/2020

Wij maken even tijd voor vakantie. Tijd om samen met onze families en vrienden – op gepaste wijze – te genieten van de zomer.

Hemelvaartsdag gesloten

Gepubliceerd op: 18/5/2020

Vanwege Hemelvaartsdag zijn onze vestigingen gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 mei.

Maatregelen omtrent Corona

Gepubliceerd op: 17/3/2020

Het Coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Bij Oldenboom is de gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom passen we onze werkwijze aan naar de richtlijnen van het RIVM om besmetting met en verspreiding van Corona zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast doen wij er alles aan om onze bedrijfsprocessen te borgen. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties die nodig zijn. Lees snel verder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Gezonder binnenklimaat in woningen creëren

Gepubliceerd op: 17/2/2020

Lange tijd werden in de woningbouw chemische, uit olie gemaakte isolatiematerialen (glaswol, steenwol, PUR) toegepast. Materialen die een negatieve invloed op het binnenklimaat kunnen hebben. Je kunt er zelfs ziek van worden. Waarom worden er nauwelijks natuurlijke materialen zoals houtvezel gebruikt? Onze bouwbioloog Halbe Vlietstra geeft antwoord op deze vraag.

Vacature Systeembeheerder

Gepubliceerd op: 6/2/2020

Kom jij het ICT team van Oldenboom in Doetinchem versterken? Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder voor 32 uur per week.

Maak kennis met onze stagiair Gert-Jan

Gepubliceerd op: 21/11/2019

Hoi! Mijn naam is Gert-Jan Heinen, ik ben 21 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. De komende vijf maanden werk ik aan mijn afstudeeropdracht bij Oldenboom en krijg ik de kans om te laten zien dat ik uit het goede hout gesneden ben.

Vakantiesluiting Oldenboom

Gepubliceerd op: 15/7/2019

Tijdens de vakantieperiode genieten wij van vrije tijd; thuis, op het strand of in de bergen! Daarom zijn onze vestigingen voor een bepaalde periode gesloten.

Oldenboom dé Nederlandse partner van Elka esb Plus

Gepubliceerd op: 24/5/2019

Met trots is Oldenboom de enige dealer in Nederland van Elka esb Plus-platen. Wij mogen ons zelfs officieel handelspartner noemen van Elka Strong Board.

Resopal Traceless Premium nieuw bij Oldenboom

Gepubliceerd op: 25/3/2019

Nieuw binnen ons assortiment Resopal Traceless is Resopal Traceless Premium!

Oldenboom adviseert in prijswinnend project Biosintrum

Gepubliceerd op: 19/3/2019

Onze kennis van duurzaam bouwen komt tot volle uiting in het energieneutrale gebouw Biosintrum in het Friese Oosterwolde.

Vacature Machinaal houtbewerker

Gepubliceerd op: 18/3/2019

Kom jij het team van Oldenboom in Harlingen versterken? Wij zijn op zoek naar een Machinaal Houtbewerker voor 40 uur per week.

Oldenboom aanwezig op de BCDN 2019

Gepubliceerd op: 7/3/2019

Oldenboom staat op dinsdag 19 en woensdag 20 maart op BCDN 2019 in WTC Expo in Leeuwarden.

Oldenboom partner van Gutex

Gepubliceerd op: 1/11/2018

Oldenboom Groep en het Duitse Gutex hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Ruimte voor talent

Gepubliceerd op: 23/10/2018

Jonge talenten moeten de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. En waar ontwikkel je jezelf beter dan in de praktijk? Dat vinden wij ook en daarom is Oldenboom een erkend leerbedrijf.

Werken bij Oldenboom?

Gepubliceerd op: 3/9/2018

Wij zijn gespecialiseerd in handel én bewerking van hout- en plaatsoorten, bouwmaterialen, interieurproducten en van specialiteiten voor de prefab- en overige houtverwerkende industrieën.

Nieuwe website gelanceerd

Gepubliceerd op: 19/12/2017

We zijn er - online - even tussenuit geweest. Maar dat wil niet zeggen dat we stilgezeten hebben. Op de achtergrond is er keihard gewerkt aan een nieuwe website. Een website die net zo vers is als de geur van een gloednieuw pak ruw hout dat een werkplaats binnengereden wordt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch onze aanbiedingen, handige tips & trics en ons laatste nieuws.