Contact
contact-map
Noord

Oldenboom Meinesz BV
Zuidwalweg 22
8861 NV Harlingen

Tel: +31(0)517 413741
E-mail: meinesz@oldenboom.nl


Zuid

Oldenboom Doetinchem BV
Grutbroek 33
7008 AL Doetinchem

Tel: +31(0)314 371717
E-mail: doetinchem@oldenboom.nl

Oldenboom. Meer dan materiaal.

Oogstrelende

interieurbouw

De finishing touch

Als merkdealer van Formica is Oldenboom dé partner voor hoogglans-toepassingen. Voor dit project maakten we in de keuken gebruik van AR Plus®-laminaat. De AR Plus®-laag wordt door Oldenboom verlijmd met een solide achtergrond: watervast MDF. Doordat AR Plus® dikker is dan een standaardlaminaat, is het resultaat een ‘soepeler’ glanslaag. Bijkomend voordeel is de kracht van deze finishing touch. AR staat voor abrasion resistant en dat betekent: krasbestendig. Dus geen last van slijtplekken en lelijke krassen. En met de juiste toepassing van licht geeft dit een prachtige, warme uitstraling.

Het aanrechtblad heeft multiplex als ondergrond, geleverd door Oldenboom. Daarover is een betonlaag ‘gegoten’ wat de keuken als geheel weer nét iets extra’s geeft.

Meranti maakt 't mooi

Aan de achterzijde van het huis is een overkapping gemaakt, volledig op basis van Oldenboom-materialen. Van de balken aan de bovenzijde, tot de staande kolommen en het ‘hekwerk’. Landelijk en robuust tegelijkertijd, vervaardigd uit verlijmd Meranti. Een zithoek om van te genieten! 


Fotogalerij